zondag 28 oktober 2018

Hi there, ik ben Claire!



Ja, dit ben ik. Niks meer en niks minder, typisch Claire!

Dat ik nu een blog begonnen ben is best bijzonder, want ik heb helemaal niks met de online wereld. Voor mij voelt die wereld niet goed; het voelt alsof je de hele tijd van alles moet presteren, meemaken, het perfecte leven moet leiden . Daar ben ik niet zo goed in, want mijn  leven is vergeleken bij die online wereld zo saai en suf. Terwijl ik helemaal niet saai en suf ben vind ik zelf .

Claire is gewoon Claire; een 40 + happy single, die geniet van de alledaagse zaken van het leven en ook vaak maar wat aanrommelt en ook kampt met de struggles van het leven, zoals depressie, ziektes, verdriet, en stress.
En juist omdat mijn  leven zo gewoon is wil ik hierover schrijven en het met jullie delen. Omdat ik merk dat mensen daar behoefte aan hebben . Een gelijkgestemde ziel die het leven ook niet altijd als een feestje ervaart.
En ik vind dat we daar best eens wat openhartiger en eerlijker over mogen zijn. 
Want juist die perfecte plaatjes kennen we nu allemaal wel, en wat het mij aangaat, geeft het mij persoonlijk juist geen inspiratie, maar zorgt het voor depressieve gevoelens, omdat ik dan voor mijn gevoel niet deug omdat ik niet aan dat beeld voldoe. Terwijl ik heus eerlijk waar een leuk mens ben!

Zo kook en bak ik graag, trek iedere dag de natuur in, fiets me gek ( mijn enige vervoermiddel ) , werk veel, ben erg creatief , en ik ben verslaafd aan latte macchiato's en bergen koekjes.  mmmmm, zou ik daarom een haat liefde verhouding hebben met de weegschaal?

Kortom, mocht je geïnteresseerd zijn in het leven van een gewone doorsnee vrouw, aarzel dan niet en word volger hier.
Ik beloof niet dat ik iedere dag een stuk schrijf, want ik hou niet van opgelegde druk, maar ik schrijf wanneer het zo voelt en in me opkomt.

Misschien tot snel !

Tjeu, Claire